Mark (breda, NL)

Na twintig jaar geacteerd te hebben binnen Corporate Sales op leidinggevend niveau werd het gevoelsmatig tijd om het roer om te gooien. Hoe doe je dit als je altijd en overal vooral rationeel bezig bent geweest? Welke weg sla je in als je denkt op een kruispunt in je (zakelijke) leven te staan? Hoe krijg je het gevoel terug bij dingen waar je vroeger werkelijk gelukkig van werd?

Gelukkig kwam Irene op mijn pad.

Na het lezen over haar activiteiten op Ibiza, waarbij ze aangaf mensen uit het hoofd, in het hart te brengen om van daaruit te ontdekken, kwam bij mij al snel het gevoel dat dit mij wel eens verder zou kunnen helpen mijn nieuwe richting te vinden. Vooral het feit dat het een 1-op-1 roadtrip betrof, waarbij ik ook nog het eiland zou leren kennen, trok mij definitief over de streep.

Met haar ruime levens- en reiservaring, kennis van het eiland en natuurlijke charisma bleek Irene perfect in staat om een inspirerende, energieke en muzikale roadtrip samen te stellen in een omgeving die werkelijk adembenemend is.

Je voelt letterlijk de energie die het eiland je geeft. Deze omgeving werkt zodanig voor je dat je al snel bij je gevoelskant uitkomt. Dit gecombineerd met de gehanteerde trainingsmethodes heeft er bij mij voor gezorgd dat ik met nieuwe inzichten en concrete plannen huiswaarts ben gekeerd. 

Uiteraard besef ik me dat het harde werken, het uitvoeren van de nieuwe koers, nu pas begint, maar mijn gevoel over de winst uit de Ibiza-trip met Irene wordt het beste weergegeven en bezongen door Eddie Vedder: "I am a better man"

Ik wil Irene langs deze weg dan ook hartelijk danken voor de 4 onvergetelijke dagen op Soul Island Ibiza. Tegen iedereen die overweegt een soortgelijk avontuur aan te gaan, kan ik met een gerust hart zeggen: DOEN!