Eveline

Gent (Belgium)

Op het moment dat mijn leven niet zo stroomde, pikte ik in een juicebarretje in Ibiza het visitekaartje van Soul Island Ibiza op. Irene's glimlach en de twinkeling in haar ogen maakten me nieuwsgierig en na het lezen van haar verhaal op de website voelde ik een haast kinderlijke nieuwsgierigheid. Ik moest en zou haar ontmoeten. Toen dat ook echt gebeurde was mijn gids precies zoals ik het me had voorgesteld. Ik voelde me direct thuis en na een vertrouwde koffieklets gingen we op pad.

Irene gidste me naar betoverende plekken die niet enkel adembenemende uitzichten boden, maar waar ook een speciale energie vibreerde. Via de vragen die ze me op locatie stelde, doken we de diepte in. Onze uitwisseling raakte mijn hart en het was precies daar, in die ruimte, dat ik de antwoorden vond die me opluchtten en verrasten.

Irene slaagde erin om diep vanbinnen iets te shiften. Waar ik eerst verlamd was door angst, ervoer ik nu ruimte. Zittend op een steen, voor het magische Puerto del Cielo, ging 'het licht' precies terug aan. Ik was als verliefd op de vele nieuwe mogelijkheden die zich aandienden. 

Soul Island Ibiza heeft haar naam zeker niet gestolen. Want mijn zieltje werd wakker en ik stel me sinds mijn motivational day met Irene open voor het ongekende en voor alles wat licht voelt en echt. Irene, dank voor onze onvergetelijke trip die de beslissende aanzet was tot het nieuwe zielsavontuur waarvan ik nu geniet.