Aan het begin van de juiste weg

Ik zat al wat maanden thuis met een burn-out en had steeds het gevoel dat ik wat miste. Een vriendin deelde de link van Soul Island Ibiza op Facebook en op dat moment wist ik direct dat dit was wat ik nodig had.

De zomer coaching met Irene in Amsterdam, wat een geweldige ervaring was het.

Al waren de dagen best intens, Irene heeft me weer richting gegeven. Ze heeft me echt doen inzien dat alle antwoorden al in jezelf zitten. Doe niet teveel vanuit het verstand, durf jezelf te zijn en kies ook voor de energie van het hart door vaker je gevoel te volgen. Nou, ik kan je vertellen, dit praktiseren voelt heerlijk.

Bedankt Irene voor deze bijzondere dagen. Het is alweer een paar maanden geleden, maar met de dag besef ik meer en meer wat jij me hebt "gegeven". De tijd dat we samen onderweg waren, heeft echt iets in gang gezet. Voor mijn gevoel sta ik nu aan het begin van de juiste weg. Het is pas het begin en dat is niet altijd gemakkelijk, maar ik zit nu wel goed. Eindelijk!

Irene, ik hoop dat jij nog veel mensen gaat begeleiden met jouw visie en warme persoonlijkheid. Ik ben verkocht in ieder geval en ik hoop je nog eens te zien, maar dan niet in Amsterdam maar op het mooie Ibiza.

Veel liefs uit Oosterhout,

Bianca