Eindelijk geloof ik weer in mezelf en mijn kunnen

Lieve Irene, wat een topwijf ben je! Vanaf het moment dat ik je ontmoette voelde ik dat het goed zat. Zo’n zacht en aardig mens ben ik nog niet veel tegen het lijf gelopen en ik voel me vereerd die vier geweldig intense dagen met je mee te hebben gereisd door jouw wonderland Ibiza. Samen trokken we erop uit. Mijn eerste passen onzeker, maar jouw inspiratie en geloof in mij verlichtten de weg. 

Bij aankomst op Ibiza lag mijn persoontje gebroken, in stukken, op de grond: ik was al zolang op zoek naar mezelf. Maar Irene, sinds onze trip in Ibiza voel ik me weer heel. Dankzij jou kan ik weer ademen en voelen. Eindelijk geloof ik weer in mezelf en mijn kunnen. 

Met veel ups en enkele downs kwam mijn ware ik tot stand. Die unieke persoon die eerst alleen jij zag, maar ook ik vandaag mag aankijken in de spiegel. Bij jou — een volslagen onbekende aan het begin, nu een mentor die ik diep in mijn hart draag — kwam ik thuis. Jij liet me zien wat een zachte ziel ik werkelijk ben, hoeveel liefde ik heb te geven en hoeveel vreugde ik werkelijk in me draag. Mijn lust voor het leven is voorlopig niet te temperen. Jonge, wat een vrijheid, echt!

Tijdens de roadtrip ontpopte ik van een kleine rups tot de kleurrijke vlinder die ik diep vanbinnen altijd al was. Ik overkwam mijn allesverlammende faalangst, samen trapten we mijn grootste vijand de grond in. Daarna bouwden we een nieuwe fundering, eentje waarop ik mijn wildste dromen stevig kan neerplanten. Inmiddels fladder ik al acht maanden zorgeloos verder. Ik maak onvergetelijke reizen, ben me via trainingen aan het ontwikkelen en geniet volop van de mooie toekomst die voor me ligt. 

Irene, dank je wel, jij bent de creator van mijn enthousiasme over mijn levenspad. Die borrelende vulkaan van enthousiasme die ik nu vrijwel elke dag in mijn buik mag voelen. Daarnaast schonk je me ook tools en wijsheid zodat ik me verder kan ontplooien tot het mooie licht dat ik ben. Duizend maal dank, deze ervaring was onbetaalbaar. Ik houd oprecht van je en ik wens je een gelukzalig leven. En tegen iedereen die openstaat voor een levensveranderende ervaring: Irene is je gids!!!

Veel plezier en positieve vibes,

Kim