Terug bij mezelf

Ik heb net een vierdaagse roadtrip met Irene erop zitten, en heb eerder dit jaar ook een Motivational Day met haar gehad. En ik kom zeker nog een keer terug voor nog een roadtrip!

Tijdens het bezoeken van de mooiste plekken in de natuur van Ibiza brengt Irene je in alle rust en warmte weer terug bij jezelf en in het hier en nu. Omdat ze heel intuïtief werkt krijg je precies wat je nodig hebt.

Ze haalt je uit je comfortzone zonder pressie. Ze laat je nadenken over gewoontes die je niet verder helpen en hoe je ze kunt veranderen. Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan, maar samengevat is het tot nu toe het beste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven..

Ik heb handvatten gekregen om ook in mijn zakelijke drukke leventje dicht bij mezelf te blijven. Irene is one of a kind, zulke eerlijke, open en warme mensen kom je maar af en toe tegen.

Dank je wel Irene en graag tot de volgende keer!